cabaret: de vergeten zangeressen in Openluchttheater (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (de vergeten zangeressen in Openluchttheater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZO.
09 AUG
DE VERGETEN ZANGERESSEN Openluchttheater, Overloon
2020
 
Hoofdprogramma de vergeten zangeressen
Voorstelling uitverkocht
de vergeten zangeressen in Openluchttheater is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is deze voorstelling uitverkocht.

Extra informatie

“Vergeten Zangeressen van het Vaderlandse Lied”

Een muzikale theatervoorstelling gespeeld door Charlotte Welling & Trio Dobbs.

Charlotte Welling laat op haar eigen wijze een prachtig en soms schokkend tijdsbeeld van de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw zien. De liedjes van de vergeten zangeressen klinken truttig, lijken ouderwets, maar als je er eens goed over nadenkt, zijn we dan eigenlijk wel echt veranderd?

Charlotte vertelt over de vergeten zangeressen en bijbehorende maatschappelijke thema’s. Met haar veelzijdige stem zingt ze bekende en minder bekende klassiekers en probeert ze zo dicht mogelijk bij de klankkleur en stijl van de oorspronkelijke zangeressen te komen; de keurige stem van Anneke Grönloh, de snik van Mary Servaes, de olijke kinderstem van Willeke Alberti en het ontroerende geluid van ‘Zwarte Riek’. Mensen die de liedjes kennen worden direct voor het dilemma geplaatst: ga ik meezingen of niet?

De muzikale begeleiding is in handen van Trio Dobbs, bestaande uit Martine Sluijs (accordeon), Erwin Voogd (gitaar) en Marten Wallinga (bas).

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!