cabaret: Pieter Derks - Voor wat het waard is in Deventer Schouwburg op MAANDAG 30 NOVEMBER 2020

  • Pieter Derks
    Lowlands 2015 - zaterdag
    © Arend Jan Hermsen
  MA.
30 NOV
PIETER DERKS - VOOR WAT HET WAARD IS Deventer Schouwburg, Deventer
2020
 
Hoofdprogramma Pieter Derks

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op maandag 30 november 2020.
Dat is 1205 dagen geleden.

Extra informatie

Komt dat zien! Pieter Derks gaat afrekenen. Op zijn eigen, vrolijke, nuchtere manier. Met de waan van de dag. Met de tijdgeest. Met zichzelf. Met de concurrentie. En met alle onzin die ons dagelijks verkocht wordt. Omdat hij dat nou eenmaal het allerleukst vindt om te doen: peuteren aan wat we vanzelfsprekend vinden. De zaken omdraaien, uitwringen, van alle kanten bekijken, en dan op hun plek zetten. Altijd klaar om een paar rake grappen uit te delen. Zijn doel? Een vrolijke avond! En dan de dag erna bemerken dat je toch met een andere bril om je heen kijkt.

Route naar Deventer Schouwburg

De Deventer Schouwburg ligt op één minuut van het station. Ook met de auto is de schouwburg prima bereikbaar en in de parkeergarage "De Leeuwenbrug" is voldoende parkeergelegenheid.

Bekijk complete route naar Deventer Schouwburg Deventer
 

FOTO'S VAN Pieter Derks

Foto Pieter Derks te Lowlands 2015 - zaterdag Foto Pieter Derks te Lowlands 2015 - zaterdag Foto Pieter Derks te Lowlands 2015 - zaterdag Foto Pieter Derks te Lowlands 2015 - zaterdag Foto Pieter Derks te Lowlands 2015 - zaterdag Foto Pieter Derks te Lowlands 2015 - zaterdag
 
Bekijk alle 6 foto's van Pieter Derks

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws