cabaret: Comedy Special - Hassan el Rahaui / Kees van Amstel / Roué Verveer in KAF - Kunstlinie Almere Flevoland

  ZA.
03 OKT
COMEDY SPECIAL - HASSAN EL RAHAUI / KEES VAN AMSTEL / ROUÉ VERVEER Grote Zaal KAF - Kunstlinie Almere Flevoland , Almere
2020
 

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 03 oktober 2020.
Dat is 17 dagen geleden.

Extra informatie

Optimistisch, vrolijk, diepzinnig en hilarisch! Roué Verveer is de cabaretier die nergens problemen in ziet, hier grappen over maakt en daar elke zaal mee plat speelt. Voor herkenbare verhalen, uit het het leven gegrepen en doorspekt met droogkomische humor is Kees van Amstel (Comedytrain, De Slimste Mens) de comedyman. Goed nieuws voor de cabaretfans dat deze twee giganten de krachten bundelen voor een heuse Comedy Special. Met comedytalent Hassan el Rahaui geven zij hun kijk op het alledaagse leven. Ons bijzondere, dagelijkse leventje dat momenteel wel wat humor en lucht kan gebruiken. Bereid je voor op een avond lachen, gieren en brullen. Roué, Kees en Hassan laten deze comedy-avond om één ding draaien: de grap!

Route naar KAF - Kunstlinie Almere Flevoland

Op de fiets U kunt uw fiets stallen in de Hospitaalgarage of in één van de fietsrekken in en rondom het nieuwe winkelcentrum. Het is niet toegestaan uw fiets tegen of voor het gebouw te plaatsen. Met de trein Vanaf station Almere Centrum loopt..

Bekijk complete route naar KAF - Kunstlinie Almere Flevoland Almere
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws