cabaret: Mark van de Veerdonk - Geen Viking in Schouwburg Concertzaal Tilburg op DONDERDAG 06 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Mark van de Veerdonk - Geen Viking in Schouwburg Concertzaal Tilburg) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  DO.
06 MEI
MARK VAN DE VEERDONK - GEEN VIKING Schouwburg Concertzaal Tilburg, Tilburg
2021
 
Hoofdprogramma Mark van de Veerdonk

Extra informatie

Verbale slapstick vol mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen. Zie hier het handelsmerk van cabaretier Mark van de Veerdonk. Ook zijn nieuwe voorstelling belooft weer een ware flipperkast vol stuiterende grappen te worden. Tweemaal 50 minuten ontiegelijk lachen, onder het motto “Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken”. In “Geen Viking” doet de Brabander wederom verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven waar hij misschien niet sterker maar wel veel joliger uit is gekomen. En dat is ook wat waard.

Route naar Schouwburg Concertzaal Tilburg

De ingangen van zowel de Schouwburg, Concertzaal als Studio bevinden zich aan de Schouwburgring. Het overkoepelende adres is Louis Bouwmeesterplein 1, 5038 TN Tilburg (zie voor het postadres Kantoor Theaters Tilburg onder de button CONTACT)

Bekijk complete route naar Schouwburg Concertzaal Tilburg Tilburg
 

Gerelateerde voorstellingen