cabaret: Murth Mossel - Tot op dat moment in Theater De Klinker op DONDERDAG 17 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Murth Mossel - Tot op dat moment in Theater De Klinker) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  DO.
17 DEC
MURTH MOSSEL - TOT OP DAT MOMENT Theater De Klinker, Winschoten
2020
 
Hoofdprogramma Murth Mossel

Extra informatie

Geen Oudejaarsconference, maar een eindejaars-comedyshow!

Cabaretier Murth Mossel geeft voor het sluiten van het jaar 2020 een andere blik op het nieuws, met scherpe observaties, persoonlijke verhalen en een tikkeltje zelfspot.

‘Oh, wát een jaar!’ of wordt het ‘Och, wat een jaar…’?

Aan voorspellingen doen we niet, maar als we er één mogen maken, is het dat er keihard gelachen gaat worden tijdens deze humoristische blik op 2020.

Gerelateerd nieuws