cabaret: Vuile Huichelaar - Het feest kan beginnen! in Theater de Blauwe Kei op VRIJDAG 11 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Vuile Huichelaar - Het feest kan beginnen! in Theater de Blauwe Kei) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  VR.
11 DEC
VUILE HUICHELAAR - HET FEEST KAN BEGINNEN! Rabobank Theaterzaal Theater de Blauwe Kei, Veghel
2020
 
Hoofdprogramma Vuile Huichelaar

Extra informatie

Al jaren vieren de koninginnen van het meezing-cabaret Paulette Willemse en Saskia van Zutphen het theatrale leven. Elke nieuwe Vuile Huichelaar show laat een spoor van vrolijke en opgekikkerde vrouwen achter.