cabaret: Ricky Risolles / Wieteke van Dort - Ya, dat is iets Indisch… in KAF - Kunstlinie Almere Flevoland (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Ricky Risolles / Wieteke van Dort - Ya, dat is iets Indisch… in KAF - Kunstlinie Almere Flevoland ) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  VR.
15 JAN
RICKY RISOLLES / WIETEKE VAN DORT - YA, DAT IS IETS INDISCH… KAF - Kunstlinie Almere Flevoland , Almere
2021
 

Extra informatie

onder de Indo’s en Indo-lovers, door het land met zijn langverwachte theatershow ‘Ya, dat is iets Indisch…’. Daar waar Ricky bekend staat om zijn hoge grapgehalte zorgt Tante Lien voor afwisseling met een stukje nostalgie. De twee worden ondersteund door een fantastische band met de Indische muzikale grootheden Guus Paat (gitarist Ernst Jansz), Pim Fuchs en Laurens van Wessel (producer Frans Bauer).

Route naar KAF - Kunstlinie Almere Flevoland

Op de fiets U kunt uw fiets stallen in de Hospitaalgarage of in één van de fietsrekken in en rondom het nieuwe winkelcentrum. Het is niet toegestaan uw fiets tegen of voor het gebouw te plaatsen. Met de trein Vanaf station Almere Centrum loopt..

Bekijk complete route naar KAF - Kunstlinie Almere Flevoland Almere
 

Gerelateerde voorstellingen