cabaret: Plien en Bianca - En nu dan? in Schouwburg Concertzaal Tilburg op DINSDAG 11 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Plien en Bianca - En nu dan? in Schouwburg Concertzaal Tilburg) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  DI.
11 MEI
PLIEN EN BIANCA - EN NU DAN? Schouwburg Concertzaal Tilburg, Tilburg
2021
 
Hoofdprogramma Plien en Bianca

Extra informatie

Plien & Bianca, een genre op zich, zijn al jaren niet meer weg te denken aan de top van de Nederlandse komedie. Met hun meesterlijke typetjes, scherpe dialogen en sublieme timing kon een zevende theaterprogramma niet uitblijven en die gaat dit seizoen wegens succes in reprise! In 'En nu dan?' wacht er een onvergetelijke stoet aan typeringen en nemen de dames je weer een avond mee in hun unieke mix van hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit. Stel je voor: gefrustreerde kabouters, een enorme sprong in het diepe, giraffen in het theater, ‘Changing of the Guard’ en een kanon. Mix dat met turboverkledingen en een majestueus decor en je krijgt een avondje onvervalst lachen met Plien & Bianca.

Het vorige theaterprogramma, Gaat het nog door?, van het succesvolle duo zorgde voor louter lovende recensies, een nominatie voor de Poelifinario 2015 en uitverkochte zalen.

Spel Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman
Regie Patrick Stoof en Kees Prins
Tekst Roel Bloemen, Plien van Bennekom, Bianca Krijgsman, Patrick Stoof, Kees Prins

Route naar Schouwburg Concertzaal Tilburg

De ingangen van zowel de Schouwburg, Concertzaal als Studio bevinden zich aan de Schouwburgring. Het overkoepelende adres is Louis Bouwmeesterplein 1, 5038 TN Tilburg (zie voor het postadres Kantoor Theaters Tilburg onder de button CONTACT)

Bekijk complete route naar Schouwburg Concertzaal Tilburg Tilburg
 

Gerelateerd nieuws