cabaret: Thijs van de Meeberg - Meer dan mogelijk in Markant Uden op VRIJDAG 07 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Thijs van de Meeberg - Meer dan mogelijk in Markant Uden) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  VR.
07 MEI
THIJS VAN DE MEEBERG - MEER DAN MOGELIJK Markant Uden, Uden
2021
 
Hoofdprogramma Thijs van de Meeberg

Extra informatie

Kun je meer jezelf zijn dan je vroeger was? Thijs van de Meeberg vindt van wel. Hij vindt zelfs dat je elke dag een betere versie van jezelf kunt zijn. En u treft het, want vandaag is Thijs nou net de allerbeste versie van Thijs van de Meeberg. Hij is meer Thijs dan hij zelf ooit voor mogelijk had gehouden; een zelfbewuste man met een hond, duidelijke doelen voor ogen, een opgeruimd huis en louter heldere gedachtes die hij graag met u wil delen. Over al die onvervulde verlangens, dat de realiteit keihard botst met verwachtingen en dat het in de regel heel vervelend is om jezelf te zijn, daar hoeven het niet over te hebben toch?

Thijs van de Meeberg won de jury en publieksprijs van het Leidsch Cabaret Festival in 2015. Meer dan mogelijk is zijn derde soloprogramma.

Route naar Markant Uden

Eigen vervoer Vanuit Amsterdam (ca. 120 km) / Utrecht (ca. 90 km) U volgt de A2 richting 's Hertogenbosch en neemt op het knooppunt Hintham de afslag Oss-Nijmegen. Hierna volgt u de A50. Neem de afslag richting Uden. U rijdt nu naar Uden via de A..

Bekijk complete route naar Markant Uden Uden
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws