cabaret: Stefano Keizers - Sorry Baby in De Oosterpoort op DINSDAG 16 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Stefano Keizers - Sorry Baby in De Oosterpoort) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  DI.
16 MRT
STEFANO KEIZERS - SORRY BABY Grote zaal De Oosterpoort, Groningen
2021
 
Hoofdprogramma Stefano Keizers

Nieuwe datum verplaatste voorstelling

Deze voorstelling stond eerder voor dinsdag 24 november 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar dinsdag 16 maart 2021.

Extra informatie

"Sorry dat ik besta, dat je zoveel hebt moeten huilen, dat ik er nog ben, dat je zo weinig aan me hebt. Sorry baby dat ik niet opnam, dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben. Sorry dat ik me zo gedragen heb, en dat je zo weinig op mij hebt kunnen bouwen. Sorry dat ik er niet altijd voor je was, dat ik er nooit voor je was, sorry dat ik je ben tegengekomen, sorry dat je mij hebt leren kennen. Sorry voor de hele mikmak, sorry voor alle keren. Sorry voor het huis en de spullen en het water, voor de rook en voor de dieren. Sorry nog voor mij en sorry ook voor alle andere mensen."

Route naar De Oosterpoort

Vanuit de richting Leeuwarden/Heerenveen (A7, E22) Bij binnenkomst Groningen bij het Julianaplein rechtdoor. Tweede afslag rechts, richting Centrum /Hoogezand. *Volg de borden richting de Oosterpoort (de wijk). U ziet De Oosterpoort (en daarnaas..

Bekijk complete route naar De Oosterpoort Groningen
 

Gerelateerd nieuws