cabaret: TAFKAL - The artists formerly known as Lama's in World Forum CC op ZATERDAG 16 APRIL 2022

  ZA.
16 APR
TAFKAL - THE ARTISTS FORMERLY KNOWN AS LAMA'S World Forum CC, Den Haag
2022
 
Hoofdprogramma De Lama's TAFKAL

Extra informatie

Voor het eerst sinds 2008 maken ze weer een grote tour door het land. Is er wat veranderd? Nee, ouder, wijzer en vooral met héél veel zin om weer voor een kolkende volle bak te staan. Het enige verschil is dat Patrick, Ruben, Jeroen, Tijl en die andere Ruben zichzelf niet meer de Lama’s noemen, maar voortaan door het leven zullen gaan als The artists formerly known as Lama’s of kortgezegd Tafkal.

Verder is het natuurlijk weer ouderwets improviseren met een Goddelijke vonk. De bekende en beruchte spelletjes komen allemaal voorbij en wat nog belangrijker is: iedere avond is weer uniek.

Route naar World Forum CC

Openbaar vervoer Vanaf Den Haag Centraal Station (CS) Tramlijn 17, uitstappen bij halte Statenplein. Tramlijn 10, uitstappen bij halte World Forum. Let op: tram 10 rijdt alleen op werkdagen van 7.00 tot 9.00 uur en van 15.30 tot 18.30 uur. ..

Bekijk complete route naar World Forum CC Den Haag
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de World Forum CC in Den Haag? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat TAFKAL - The artists formerly known as Lama's plaatsvindt.

FOTO'S VAN De Lama's, TAFKAL

Foto De Lama's te Lowlands 2007 Foto De Lama's te Lowlands 2007 Foto De Lama's te Lowlands 2007
 
Bekijk alle 3 foto's van De Lama's

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws