cabaret: Arjen Lubach in De Meenthe op DINSDAG 17 AUGUSTUS 2021

  • Arjen Lubach
    Crossing Border Den Haag 2011
    © Gertjan van der Loo
  DI.
17 AUG
ARJEN LUBACH De Meenthe, Steenwijk
2021
 
Hoofdprogramma Arjen Lubach

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op dinsdag 17 augustus 2021.
Dat is 954 dagen geleden.

Extra informatie

Voor het voorjaar van 2021 had cabaretier en presentator Arjen Lubach een uitgebreide theatertournee gepland staan, maar een vleermuis in china strooide roet in het eten.

In de hoop dat theaters ooit weer zullen bruisen zoals ze vroeger deden, bleef Arjen werken aan nieuw materiaal voor op het podium. Net als in de zomer van 2020 probeert hij in de zomer van 2021 zijn grappen en verhalen uit op nietsvermoedende theaterbezoekers die ook wel weer eens toe zijn aan een uitje.

Een uur lang ruw comedy-materiaal, waarvan sommige grappen misschien maar één keer te horen zullen zijn, en anderen uit kunnen groeien tot klassiekers als ‘Beter (dan Baudet) in bed’ (genomineerd voor de Annie MG Schmidt-prijs 2019). Gegarandeerd uniek.

Route naar De Meenthe

Vanuit de richting Zwolle: De A28 volgen richting Groningen. Bij knooppunt Lankhorst de A32 volgen richting Meppel. De snelweg volgen. Afrit 6 Steenwijk nemen, aan het einde van de afslag linksaf (Eesveenseweg). Na het spoor de 1e weg rechts (Tram..

Bekijk complete route naar De Meenthe Steenwijk
 

FOTO'S VAN Arjen Lubach

Foto Arjen Lubach te Stadspark Live 2019 Foto Arjen Lubach te Crossing Border Den Haag 2011 Foto Arjen Lubach te Stadspark Live 2019 Foto Arjen Lubach te Stadspark Live 2019
 
Bekijk alle 4 foto's van Arjen Lubach

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws