cabaret: Soundos El Ahmadi - Comeback Kid in KAF - Kunstlinie Almere Flevoland op ZATERDAG 15 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Soundos El Ahmadi - Comeback Kid in KAF - Kunstlinie Almere Flevoland ) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  ZA.
15 JAN
SOUNDOS EL AHMADI - COMEBACK KID KAF - Kunstlinie Almere Flevoland , Almere
2022
 
Hoofdprogramma Soundos El Ahmadi

Extra informatie

You love her or you hate her! Maar niemand kan om haar heen.

Dus daar is ze weer: Soundos El Ahmadi. Comedian. Actrice. Covergirl. Tafeldame. Roastkoningin. Luis in de pels van racisten en populisten. Dictator van haar eigen Instagram. Finalist van Wie is de mol en Expeditie Robinson. De eerste Nederlandse vrouw met een Netflix Special. Harder werken, zichzelf blijven en nóg beter worden, dat is wat ze doet. Vallen en weer opstaan. Altijd. En ze gaat met twee middelvingers in de lucht door het leven.

Na haar door het publiek en de pers hooggewaardeerde voorstelling Niets te verliezen komt Soundos terug naar het theater met Comeback Kid. En geef het maar gewoon toe: You love her!

Route naar KAF - Kunstlinie Almere Flevoland

Op de fiets U kunt uw fiets stallen in de Hospitaalgarage of in één van de fietsrekken in en rondom het nieuwe winkelcentrum. Het is niet toegestaan uw fiets tegen of voor het gebouw te plaatsen. Met de trein Vanaf station Almere Centrum loopt..

Bekijk complete route naar KAF - Kunstlinie Almere Flevoland Almere
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws