cabaret: Glodi Lugungu - Ze bedoelen het goed in Theater de Blauwe Kei op WOENSDAG 19 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Glodi Lugungu - Ze bedoelen het goed in Theater de Blauwe Kei) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  WO.
19 JAN
GLODI LUGUNGU - ZE BEDOELEN HET GOED Theater de Blauwe Kei, Veghel
2022
 
Hoofdprogramma Glodi Lugungu

Extra informatie

Dit wordt hét jaar voor Glodi Lugungu. Hij heeft er zin in. Eindelijk mag hij doen waar hij daarvoor alleen van droomde: zijn eerste avondvullende theatershow maken. 

Glodi neemt ons met zijn onverwachte opvattingen en hilarische verhalen mee naar de andere kant van het verhaal.

De Volkskrant riep Glodi uit tot hét comedytalent van 2020. Daar zou je klamme handen van kunnen krijgen. Maar ach.

Glodi groeide op in het Brabantse dorp Dommelen in een gezin van negen kinderen. Hij werd opgevoed als voetballer, maar zijn vrienden zagen in hem een jongen die meer thuishoort op een podium, dan op het voetbalveld. “Glodi maakte zijn verhalen vaak mooier dan ze waren. Of hij verzon dingen. Kwam hij thuis van voetbal, zei hij dat hij drie keer had gescoord. Belden zijn ouders de trainer, had hij niet eens gespeeld.”

Hij waagde de sprong bij comedyclub Toomler in Amsterdam. Met succes. In 2017 deed hij auditie bij Comedytrain en er volgde een aspirant-lidmaatschap bij het collectief. In 2018 won Glodi zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws