cabaret: Marc-marie Huijbregts - Uitgesproken in Stadsschouwburg Groningen op DINSDAG 09 MEI 2023 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Marc-marie Huijbregts - Uitgesproken in Stadsschouwburg Groningen) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  DI.
09 MEI
MARC-MARIE HUIJBREGTS - UITGESPROKEN Stadsschouwburg Groningen, Groningen
2023
 
Hoofdprogramma Marc-Marie Huijbregts

Extra informatie

Marc-Marie is uitgesproken. Maar is hij ook uitgesproken? En is dat pas sinds kort of was hij altijd al uitgesproken? Al ruim twintig jaar is alleen al het noemen van de naam Marc-Marie Huijbregts voor veel mensen genoeg om naar de kassa te hollen. Nadat hij in 1999 met straatlengten voorsprong Cameretten won en niet veel later het theater indook met Marc-Marie H. eet het publiek uit de hand van de charismatische cabaretier. Als tafelheer van DWDD zullen we hem niet meer zien, maar in het theater is hij nog lang niet uitgesproken. Maak je daarom op voor een uitgesproken avondje Marc-Marie Huijbregts en laat je (opnieuw) meeslepen door zijn hilarische observaties, anekdotes, grappen en levenstips.

Route naar Stadsschouwburg Groningen

Stadsschouwburg: Turfsingel 86, 9711 VX Groningen parkeren: P-UMCG Noord (Antonius Deusinglaan 1), P-Damsterdiep (Damsterdiep 5), P-Boterdiep (Bloemsingel 10). De komende jaren wordt er doorlopend gewerkt aan het verbeteren van de bereikbaarhe..

Bekijk complete route naar Stadsschouwburg Groningen Groningen
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Gerelateerd nieuws