cabaret: Richard Groenendijk - Voor Iedereen Beter in Stadsschouwburg Groningen op DONDERDAG 26 JANUARI 2023

  DO.
26 JAN
RICHARD GROENENDIJK - VOOR IEDEREEN BETER Stadsschouwburg Groningen, Groningen
2023
 
Hoofdprogramma Richard Groenendijk

Nieuwe datum verplaatste voorstelling

Deze voorstelling stond eerder voor dinsdag 07 maart 2023 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 26 januari 2023.

Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Richard Groenendijk - Voor Iedereen Beter in Stadsschouwburg Groningen
Tickets Richard Groenendijk - Voor Iedereen Beter:
do 26 jan
Stadsschouwburg Groningen, Groningen
€ 11,50 - 22,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor deze voorstelling kopen en verkopen.

Extra informatie

Ruim tweehonderd keer speelde Richard Groenendijk zijn vorige theatervoorstelling Om Alles! in de Nederlandse theaters. Het zorgde voor uitverkochte zalen met razend enthousiast publiek en een nominatie voor de prestigieuze cabaretprijs Poelifinario. Volgens pers en publiek behoort Groenendijk tot de grote komieken van ons land. Hij is openhartig, scherp, ad rem, een tikkie vilein, vol zelfspot, maar vooral genadeloos komisch. En hij kan ook nog eens geweldig zingen. Na een sabbatical van een jaar kreeg hij van corona ongevraagd nog een extra jaartje vrij, maar nu keert Groenendijk dan echt terug met een gloednieuwe show. Dat is Voor iedereen beter, want als er op dit moment iemand is die een zaal kan laten bulderen van het lachen, is het Richard Groenendijk. Dus kom van die bank en ga hem zien.

Route naar Stadsschouwburg Groningen

Stadsschouwburg: Turfsingel 86, 9711 VX Groningen parkeren: P-UMCG Noord (Antonius Deusinglaan 1), P-Damsterdiep (Damsterdiep 5), P-Boterdiep (Bloemsingel 10). De komende jaren wordt er doorlopend gewerkt aan het verbeteren van de bereikbaarhe..

Bekijk complete route naar Stadsschouwburg Groningen Groningen
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Stadsschouwburg Groningen in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Richard Groenendijk - Voor Iedereen Beter plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws