cabaret: TAFKAL in World Forum Theater op VRIJDAG 24 FEBRUARI 2023

  VR.
24 FEB
TAFKAL World Forum Theater, Den Haag
2023
 
Hoofdprogramma TAFKAL

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 24 februari 2023.
Dat is 399 dagen geleden.

Extra informatie

Na een uitverkochte tour in 2022 hebben de mannen van The Artists Formerly Known as Lama’s (kortweg Tafkal) op advies van hun accountant besloten er nog een jaar aan vast te knopen. Slechts 17 keer zullen zij op een podium in Nederland of België te bewonderen zijn. Dat is dan voorlopig ook de laatste tour. In 2024 bestaan ze 20 jaar en er wordt gefluisterd dat dit op één plek gevierd wordt!

Tot die tijd is het zoals zij zelf zeggen ‘genieten van improvisatie van ongeëvenaard niveau’ met als vaste ingrediënten een aanloop vij-gangendiner, een onbekend aantal flessen wijn en een rekening waar altijd moeilijk over wordt gedaan.

Tafkal bestaat zoals altijd uit de vaste waardes Ruben Nicolai, Tijl Beckand, Ruben van der Meer, Jeroen van Koningsbrugge en huisvriend Patrick Lodiers.

Route naar World Forum Theater

Openbaar vervoer Vanaf Den Haag Centraal Station (CS) Tramlijn 17, uitstappen bij halte Statenplein. Tramlijn 10, uitstappen bij halte World Forum. Let op: tram 10 rijdt alleen op werkdagen van 7.00 tot 9.00 uur en van 15.30 tot 18.30 uur. ..

Bekijk complete route naar World Forum Theater Den Haag
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws