cabaret: Remy Evers - Gewoon Remy in De Oosterpoort op ZATERDAG 15 APRIL 2023

  ZA.
15 APR
REMY EVERS - GEWOON REMY Binnenzaal De Oosterpoort, Groningen
2023
 
Hoofdprogramma Remy Evers
Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Remy Evers - Gewoon Remy in De Oosterpoort
Tickets Remy Evers - Gewoon Remy:
za 15 apr
De Oosterpoort, Groningen
€ 19,50

Extra informatie

Remy Evers, winnaar van de juryprijs op Cameretten 2019, doet in zijn voorstelling Gewoon Remy de ultieme poging om iets van het leven te maken. Zijn ouders zeiden altijd dat hij een bijzonder kind was: “Remy jij bent een bijzonder kind”. En niet alleen zij zeiden dat, maar ook andere ouders, kinderen, leerkrachten en zorginstellingen. Remy barst dus van de energie en staat te popelen om de wereld te ontdekken, maar om zijn overleden vader te eren moet hij eerst nog even Prins Carnaval worden. Gewoon Remy is een absurdistische en beeldende reis door het brein van een jongen die twijfelt of hij volwassen wil worden. “Soepele acteur met een goed gevoel voor timing.” (Theaterkrant)

Route naar De Oosterpoort

Vanuit de richting Leeuwarden/Heerenveen (A7, E22) Bij binnenkomst Groningen bij het Julianaplein rechtdoor. Tweede afslag rechts, richting Centrum /Hoogezand. *Volg de borden richting de Oosterpoort (de wijk). U ziet De Oosterpoort (en daarnaas..

Bekijk complete route naar De Oosterpoort Groningen
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Oosterpoort in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Remy Evers - Gewoon Remy plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws