cabaret: Nina De La Parra & Sanne Landvreugd - Bloodbitches in De Oosterpoort op WOENSDAG 08 FEBRUARI 2023

  WO.
08 FEB
NINA DE LA PARRA & SANNE LANDVREUGD - BLOODBITCHES Kleine zaal De Oosterpoort, Groningen
2023
 
Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Nina De La Parra & Sanne Landvreugd - Bloodbitches in De Oosterpoort
Tickets Nina De La Parra & Sanne Landvreugd - Bloodbitches:
wo 08 feb
De Oosterpoort, Groningen
€ 19,50

Extra informatie

Hun vorige voorstelling Gods Wegen kreeg vijf sterren in de Volkskrant, werd door NRC Handelsblad uitgeroepen tot een van beste cabaretvoorstellingen van 2019 en bekroond met de Neerlands Hoop. In BloodBitches verdiepen Nina de la Parra en topsaxofoniste Sanne Landvreugd (bekend van de bigband van Matthijs Gaat Door) hun bloederige band. Thema’s als vrouw-zijn, Surinaams-zijn, slavernij, verdrijving, trauma, racisme en schuld stromen door hun gezamenlijke bloedvaten. Nina en Sanne: twee powerhouses die hun ervaringen tot uiting brengen in muzikaal, explosief, hilarisch, persoonlijk en ontregelend entertainment van de hoogste duikplank, met elke voorstelling een nieuw item over de actualiteit. 

Route naar De Oosterpoort

Vanuit de richting Leeuwarden/Heerenveen (A7, E22) Bij binnenkomst Groningen bij het Julianaplein rechtdoor. Tweede afslag rechts, richting Centrum /Hoogezand. *Volg de borden richting de Oosterpoort (de wijk). U ziet De Oosterpoort (en daarnaas..

Bekijk complete route naar De Oosterpoort Groningen
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Oosterpoort in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Nina De La Parra & Sanne Landvreugd - Bloodbitches plaatsvindt.

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws