cabaret: Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth - Tis hier geen hotel 2 in KAF - Kunstlinie Almere Flevoland op VRIJDAG 19 MEI 2023

  VR.
19 MEI
ELLEN DIKKER, DIANNE LIESKER EN HANNEKE DRENTH - TIS HIER GEEN HOTEL 2 KAF - Kunstlinie Almere Flevoland , Almere
2023
 

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 19 mei 2023.
Dat is 333 dagen geleden.

Extra informatie

Na het succes van de eerste voorstelling is er nu Tis Hier Geen Hotel 2, een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over leven én overleven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest.

In deze fonkelnieuwe voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Hanneke Drenth en Dianne Liesker zien wat er gebeurt als pubers jouw huis als hotel beschouwen. En waarom het dan in een permanente staat van chaos verkeert. Maar ook al worden we soms knettergek van onze pubers, we houden toch van ze en kunnen meestal hard met én om ze lachen. En zij om ons, want ‘OMG, wij zijn zó boomer’.

Route naar KAF - Kunstlinie Almere Flevoland

Op de fiets U kunt uw fiets stallen in de Hospitaalgarage of in één van de fietsrekken in en rondom het nieuwe winkelcentrum. Het is niet toegestaan uw fiets tegen of voor het gebouw te plaatsen. Met de trein Vanaf station Almere Centrum loopt..

Bekijk complete route naar KAF - Kunstlinie Almere Flevoland Almere
 

Gerelateerd nieuws