cabaret: Tim Fransen - De Mens En Ik in Theater en Congrescentrum De Hanzehof op DONDERDAG 13 OKTOBER 2022

  DO.
13 OKT
TIM FRANSEN - DE MENS EN IK Theater en Congrescentrum De Hanzehof, Zutphen
2022
 
Hoofdprogramma Tim Fransen

Extra informatie

De mens is een hoogst eigenaardige diersoort. Een zoogdier, weliswaar. En een primaat. Maar wel een zoogdier dat de stoommachine heeft uitgevonden, en de dickpic. De uitvinder van vaccins en van complottheorieën. Van beschaving en van de uraniumbom.

Homo sapiens hebben we onszelf genoemd, oftewel: de wijze mens. Maar hoe zit nou het precies met die wijsheid? Op komische wijze maakt Tim Fransen ons deelgenoot van zijn worsteling met de mensheid.

Zijn eerste avondvullende voorstelling werd bekroond met de Neerlands Hoop. Voor zijn tweede voorstelling ontving Tim Fransen ­– als jongste cabaretier ooit – een Poelifinario. De jury schreef: ‘Tim Fransen bewijst andermaal zijn grote klasse als filosofisch cabaretier.’ Nu betreedt hij eindelijk de theaters met een derde programma.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Theater en Congrescentrum De Hanzehof in Zutphen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Tim Fransen - De Mens En Ik plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws