cabaret: Nina De La Parra & Sanne Landvreugd - Bloodbitches in Theater aan het Spui op DINSDAG 14 MAART 2023

  DI.
14 MRT
NINA DE LA PARRA & SANNE LANDVREUGD - BLOODBITCHES Theater aan het Spui, Den Haag
2023
 

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op dinsdag 14 maart 2023.
Dat is 399 dagen geleden.

Extra informatie

Cabaretière Nina de la Parra won in 2021 voor haar programma Gods Wegen de Neerlands Hoop. Topsaxofoniste Sanne Landvreugd is onder andere bekend van de bigband van Matthijs Gaat Door op NPO1. In Bloodbitches verdiepen de twee hun unieke bloederige band.

Na het succes van Gods Wegen - dat zijn bekroning vindt in het literaire manifest Make Women Come - gaan Nina de la Parra en Sanne Landvreugd in op de diepere lagen van hun gezamenlijke afkomst. Vrouw-zijn, Surinaams-zijn, slavernij, verdrijving, trauma, racisme en schuld stroomt door deze gezamenlijke bloedvaten. BloodBitches is een verband van twee powerhouses die hun sociale analyse niet alleen aan hun baarmoeders verknopen, maar ook aan hun explosieve biculturele identiteit. Deze ‘intensive experience’ brengen zij tot uiting in muzikaal-verbale poëzie. Met als extra klap op de vuurpijl: elke week een nieuw item over de actualiteit.

Route naar Theater aan het Spui

Met de auto Vanaf de A4 en de A12 Op de A4/A12 de borden Den Haag/Voorburg volgen, in Den Haag op de Utrechtsebaan de afslag Centrum kiezen. Bij de stoplichten op straatniveau linksaf slaan (Juliana van Stolberglaan). Deze weg blijven volgen, aan..

Bekijk complete route naar Theater aan het Spui Den Haag
 

Gerelateerd nieuws