cabaret: Nina De La Parra & Sanne Landvreugd - Bloodbitches in De Kleine Komedie op ZONDAG 19 MAART 2023

  ZO.
19 MRT
NINA DE LA PARRA & SANNE LANDVREUGD - BLOODBITCHES De Kleine Komedie, Amsterdam
2023
 

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zondag 19 maart 2023.
Dat is 8 dagen geleden.

Extra informatie

Cabaretière Nina de la Parra won in 2021 voor haar programma Gods Wegen de Neerlands Hoop. Topsaxofoniste Sanne Landvreugd is onder andere bekend van de bigband van Matthijs Gaat Door op NPO1. In Bloodbitches verdiepen de twee hun unieke bloederige band.

Na het succes van Gods Wegen - dat zijn bekroning vindt in het literaire manifest Make Women Come - gaan Nina de la Parra en Sanne Landvreugd in op de diepere lagen van hun gezamenlijke afkomst. Vrouw-zijn, Surinaams-zijn, slavernij, verdrijving, trauma, racisme en schuld stroomt door deze gezamenlijke bloedvaten. BloodBitches is een verband van twee powerhouses die hun sociale analyse niet alleen aan hun baarmoeders verknopen, maar ook aan hun explosieve biculturele identiteit. Deze ‘intensive experience’ brengen zij tot uiting in muzikaal-verbale poëzie. Met als extra klap op de vuurpijl: elke week een nieuw item over de actualiteit.

Route naar De Kleine Komedie

De Kleine Komedie vindt u op Amstel nummer 56-58, bij het Rembrandtplein op de hoek van de Halvemaansteeg en de Amstel. Te voet Vanaf Amsterdam Centraal Station loopt u in 20 minuten over het Damrak, de Dam, het Rokin, de Munt en langs de Amste..

Bekijk complete route naar De Kleine Komedie Amsterdam
 

Gerelateerd nieuws