cabaret: nOOb - nOOb speelt nOOb in De Oosterpoort op ZATERDAG 25 MAART 2023

  ZA.
25 MRT
NOOB - NOOB SPEELT NOOB Binnenzaal De Oosterpoort, Groningen
2023
 
Hoofdprogramma Noob

Nieuwe datum verplaatste voorstelling

Deze voorstelling stond eerder voor vrijdag 10 februari 2023 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 25 maart 2023.

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 25 maart 2023.
Dat is 390 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
nOOb - nOOb speelt nOOb in De Oosterpoort was uitverkocht.
Volgens onze informatie
was deze voorstelling uitverkocht.
za 25 mrt
De Oosterpoort, Groningen
€ 17,50

Extra informatie

Je kunt je carrière beroerder beginnen dan duo nOOb. In 2021 studeerden Laura Bakker en Isabelle Kafando af aan de toneelschool, om gelijk het Amsterdams Kleinkunst Festival te winnen en de publieksprijs en de Wim Sonneveldprijs mee naar huis te nemen. Nu duiken de dames het theater in met hun allereerste avondvullende voorstelling. nOOb speelt nOOb gaat over het zijn van een noob: een nieuweling, een beginneling, een groentje, een nobody. Schakelend van de ene naar de andere scène laten Laura en Isabelle zien hoe lachwekkend de realiteit soms is. Humor in een modern jasje door losers waar je hart sneller van gaat kloppen, met muziek die je mee kan zingen. Cabaret voor en door de noobs van deze wereld, een ode aan de eenling en een hartverwarmende trip.

Route naar De Oosterpoort

Vanuit de richting Leeuwarden/Heerenveen (A7, E22) Bij binnenkomst Groningen bij het Julianaplein rechtdoor. Tweede afslag rechts, richting Centrum /Hoogezand. *Volg de borden richting de Oosterpoort (de wijk). U ziet De Oosterpoort (en daarnaas..

Bekijk complete route naar De Oosterpoort Groningen