cabaret: Borrelnootjez - El7ebs (Gevangenis) in De Oosterpoort op ZATERDAG 14 SEPTEMBER 2024

  ZA.
14 SEP
BORRELNOOTJEZ - EL7EBS (GEVANGENIS) Grote zaal De Oosterpoort, Groningen
2024
 
Hoofdprogramma Borrelnootjez
Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Borrelnootjez - El7ebs (Gevangenis) in De Oosterpoort
Tickets Borrelnootjez - El7ebs (Gevangenis):
za 14 sep
De Oosterpoort, Groningen
€ 18,00 - 35,50

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Extra informatie

In de gloednieuwe comedy theatershow van Borrelnootjez is Nederland veranderd in een dystopische dwangbuis waar je niets meer mag zeggen over iets of iemand. Voor Arnold, Mish Mish, Fatah, Reza, Fou3ad en een hele stal aan nieuwe typetjes staat hun bestaan op het spel. Kunnen zij nog zijn wie ze waren of gaan zij gebukt onder het nieuwe regime? In El7ebs volg je de Borrelnootjez van een proces van ondervragingen en rechtbanktorries tot aan de bajes. Met dit keer nog meer typetjes, absurde situaties, muziek, zelfspot en een flinke dosis slapstick. En na de show zien Khalid en Hamza je graag bij de ‘politie line-up’ voor een meet en greet!

Route naar De Oosterpoort

Vanuit de richting Leeuwarden/Heerenveen (A7, E22) Bij binnenkomst Groningen bij het Julianaplein rechtdoor. Tweede afslag rechts, richting Centrum /Hoogezand. *Volg de borden richting de Oosterpoort (de wijk). U ziet De Oosterpoort (en daarnaas..

Bekijk complete route naar De Oosterpoort Groningen
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Oosterpoort in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Borrelnootjez - El7ebs (Gevangenis) plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen