cabaret: Martijn Koning - Overkill in Stadsschouwburg Groningen op DONDERDAG 17 OKTOBER 2024

  DO.
17 OKT
MARTIJN KONING - OVERKILL Stadsschouwburg Groningen, Groningen
2024
 
Hoofdprogramma Martijn Koning
Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Martijn Koning - Overkill in Stadsschouwburg Groningen
Tickets Martijn Koning - Overkill:
do 17 okt
Stadsschouwburg Groningen, Groningen
€ 11,50 - 22,50

Extra informatie

“Met schuimend spelplezier zet Koning zijn verbazing en overtuigingen neer” (NRC)Martijn Koning dendert het liefst door, door de actualiteit en door het leven van alledag. Om het van zich af te schudden en er de spot mee te drijven. Daarbij blaast hij het liefst de kleinste dingen enorm op en de grote zaken noemt hij bij voorkeur achteloos in een bijzin. Liever dan de mens, bestudeert Martijn Koning de dieren. Van de bultrugwalvis tot de haarfollikelmijt, geen groter plezier dan Martijn ermee aan de haal te zien gaan.Waar ben je in betere handen dan bij iemand die het ook niet weet, maar die je wel keihard laat lachen….?

Route naar Stadsschouwburg Groningen

Stadsschouwburg: Turfsingel 86, 9711 VX Groningen parkeren: P-UMCG Noord (Antonius Deusinglaan 1), P-Damsterdiep (Damsterdiep 5), P-Boterdiep (Bloemsingel 10). De komende jaren wordt er doorlopend gewerkt aan het verbeteren van de bereikbaarhe..

Bekijk complete route naar Stadsschouwburg Groningen Groningen
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Stadsschouwburg Groningen in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Martijn Koning - Overkill plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws