cabaret: André Manuel - Voor God noch vaderland in Stadsgehoorzaal Vlaardingen op VRIJDAG 20 MAART 2009

  VR.
20 MRT
ANDRÉ MANUEL - VOOR GOD NOCH VADERLAND Stadsgehoorzaal Vlaardingen, Vlaardingen
2009
 
Toegang €16,00

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 20 maart 2009.
Dat is 5508 dagen geleden.

Extra informatie

André Manuel maakt cabaret vanuit zichzelf, politiek en geëngageerd. Een vrij linkse cabaretier die zich niet wil neerleggen bij de misstanden die hij signaleert. Geen heilige opvatting voor deze cabaretier, maar harde grappen.

God mag het antwoord zijn voor velen, maar niet voor André Manuel. Hij heeft nog wel een aantal vragen voor Hem. De voorstelling gaat over het misbruik van moraal. Het verbod op genot. Achterlijk religieus geschreeuw om hulp. En vooral over Nederland. Onder het motto: “ik mag godverdomme toch zelf wel beslissen waaraan ik doodga”, geeft André Manuel zijn visie op de hedendaagse maatschappij.
André Manuel is hard, zwart en maakt meesterlijke grappen. Staat u stevig genoeg in uw schoenen om zijn nieuwe confronterende en kritische voorstelling te zien?

Route naar Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Openbaar Vervoer Het Theater van Vlaardingen ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van RET metrostation Vlaardingen Centrum. De gezellige route voert u langs de haven, over de Oosthavenkade richting het centrum. Bij de kruising met de Schiedamse..

Bekijk complete route naar Stadsgehoorzaal Vlaardingen Vlaardingen
 

Leden die hier zijn geweest