cabaret: Mark van de Veerdonk, Ranjaneurose in C.C. Zundert op DONDERDAG 22 OKTOBER 2009

  DO.
22 OKT
MARK VAN DE VEERDONK, RANJANEUROSE C.C. Zundert, Zundert
2009
 
Hoofdprogramma Mark van de Veerdonk
Toegang € 19,50 incl drankje

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 22 oktober 2009.
Dat is 5293 dagen geleden.

Extra informatie

Iedere hond die zegt dat hij kan praten liegt. En wie zijn kind benzine voert …moet niet roken als het boert. Het elfde cabaretprogramma van Mark van de Veerdonk zit vol met dit soort maffe logica. Inclusief een boel andere verdraaiingen, visuele vondsten en vreemde verhalen. Een beproefd recept. De (“in Brabant wereldberoemde”) Van de Veerdonk staat op de planken “om de mensen een scheur in de broek te laten lachen”, zoals hij zelf zegt. Maar deze keer is er meer ….

Dit jaar is Mark van de Veerdonk precies 25 jaar bezig. Van de Veerdonk zelf hierover: “Ik heb, denk ik, de traagste carrière ooit, maar mijn publiek groeit nog steeds gestaag, en dat kunnen de meeste cabaretiers van mijn lichting niet meer zeggen.” Tijd voor een jubileumshow? Nee, voor hem geen Feest der Herkenning waarin allerlei oude sketches en typetjes nog eens worden herkauwd. Met zijn nieuwste programma Ranjaneurose maakt hij zelfs een stap in onverwachte richting. De diepte in.

Route naar C.C. Zundert

Naar Zundert: * Vanuit Rotterdam... A16 Dordrecht – Breda A16 Breda – Antwerpen Afslag Zundert – Meer (Afslag 1 in België) Eerste rotonde rechts (richting centrum) * Vanuit Utrecht... A27 Gorinchem ..

Bekijk complete route naar C.C. Zundert Zundert
 

Gerelateerde voorstellingen