cabaret: en noem het maar vrienden in Theaters Tilburg

  VR.
04 DEC
EN NOEM HET MAAR VRIENDEN Concertzaal Theaters Tilburg, Tilburg
2009
 
Hoofdprogramma Maarten van Roozendaal
Toegang vanaf € 10 + € 2,25 servicetoeslag

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 04 december 2009.
Dat is 3771 dagen geleden.

Extra informatie

zang & piano: Maarten van Roozendaal | bas: Egon Kracht | gitaar: Marcel de Groot & Wouter Planteijdt | drums: Richard Heijerman | hammond, Wurlitzer: Nico Brandsen
Na acht theaterprogramma's en honderd liederen brengt Van Roozendaal een theaterconcert vol opnieuw bewerkte hoogtepunten, opgelapte pareltjes en speciaal voor deze bezetting geschreven nieuw materiaal. Groots van opzet, intens én intiem. Zijn vorige programma HET WILDE WESTEN won de Poelifinario voor het meest indrukwekkende cabaretprogramma.
De Volkskrant: "De chansonnier weet zijn publiek anderhalf uur lang op te tillen en niet meer los te laten. Muzikaal zit het weer geramd…" Van Roozendaals oeuvre schreeuwt om een overweldigende uitvoering. Laat dat maar aan die zogenaamde vrienden over!

Route naar Theaters Tilburg

De ingangen van zowel de Schouwburg, Concertzaal, Studio als Filmfoyer bevinden zich aan de Schouwburgring. Het overkoepelende adres is Louis Bouwmeesterplein 1, 5038 TN Tilburg (zie voor het postadres Kantoor Theaters Tilburg onder de button CONTA..

Bekijk complete route naar Theaters Tilburg Tilburg
 

Gerelateerd nieuws