cabaret: dennis van de ven / jeroen van koningsbrugge jurk! in Meervaart op ZATERDAG 13 MAART 2010

  • Jeroen van Koningsbrugge
    The Passion in concert - 20/04 - Ahoy
    © Charles Batenburg
  • Jeroen van Koningsbrugge
    Vrienden van Amstel Live! 2015
  ZA.
13 MRT
DENNIS VAN DE VEN / JEROEN VAN KONINGSBRUGGE JURK! Rode zaal Meervaart, Amsterdam
2010
 
Toegang €19,00

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 13 maart 2010.
Dat is 5129 dagen geleden.

Voorstelling uitverkocht
dennis van de ven / jeroen van koningsbrugge jurk! in Meervaart is uitverkocht.
Deze voorstelling was uitverkocht.

Extra informatie

Jeroen en Dennis ontmoetten elkaar in 1996 tijdens repetities van Jesus Christ Superstar. Ze besloten als duo verder te gaan onder de naam Jurk. Dit satirische sketchprogramma begint inmiddels aan zijn vierde seizoen. In de eerste avondvullende muziekvoorstelling van ‘Jurk’ nemen Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven het publiek mee op een reis van het verrukkelijke leven naar het hartverscheurende bestaan. Ondersteund door een band maken ze een wandeling langs de liefde, de lach, de lust en het lijden. ‘Avondjurk’ is aaneenschakeling van hilarische sketches, vervreemdende dialogen, ontroerende poezie en nederlandstalige liedjes.

Route naar Meervaart

De Meervaart is goed bereikbaar met eigen vervoer en met het openbaar vervoer. De Meervaart is gelegen in de nabijheid van de ringweg in Amsterdam, op slechts 15 minuten van het bruisende hart van de stad. Bereikbaarheid met de auto » Vanui..

Bekijk complete route naar Meervaart Amsterdam
 

FOTO'S VAN Jeroen van Koningsbrugge

Foto Jeroen van Koningsbrugge te Vrienden van Amstel Live! 2015 Foto Jeroen van Koningsbrugge te Vrienden van Amstel Live! 2015 Foto Jeroen van Koningsbrugge te The Passion in concert - 20/04 - Ahoy Foto Jeroen van Koningsbrugge te The Passion in concert - 20/04 - Ahoy Foto Jeroen van Koningsbrugge te De Vrienden van Amstel Live 2019 Foto Jeroen van Koningsbrugge te De Vrienden van Amstel Live 2019
 
Bekijk alle 7 foto's van Jeroen van Koningsbrugge

Gerelateerd nieuws