cabaret: Sanne Wallis de Vries | kaka passa (dernière) in Meervaart op DONDERDAG 27 MEI 2010

  DO.
27 MEI
SANNE WALLIS DE VRIES | KAKA PASSA (DERNIÈRE) Rode zaal Meervaart, Amsterdam
2010
 
Hoofdprogramma Sanne Wallis de Vries
Toegang €23,50

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 27 mei 2010.
Dat is 5055 dagen geleden.

Extra informatie

do 27 mei | 20.15 uur
Sanne Wallis de Vries | Kaka Passa (dernière)

Het is zeer te verwachten dat Sanne zich genoodzaakt voelt in te gaan op de wat basalere zaken van het leven; faecaliën en de sanitaire omstandigheden van de mens worden immers wereldwijd het probleem van de toekomst, heeft ze gelezen. Het leven is geen supermarkt: Kaka passa. Daarnaast zal de onontkoombaar aanstormende hype van het karaoke-dansen een belangrijk onderdeel worden. Inhoudelijk zal ze als aanstaand ervaringsdeskundige mogelijk haar immer scherpe blik richten op de valkuil van het veertigerschap en behandelt ze de ondergang van de wereld in het algemeen; en het overlijden van jonge, mooie, mannelijke filmsterren in het bijzonder. Sanne: oorspronkelijk, verrassend en grappig als altijd.

Kaarten via: www.meervaart.nl of 020-4107777

Route naar Meervaart

De Meervaart is goed bereikbaar met eigen vervoer en met het openbaar vervoer. De Meervaart is gelegen in de nabijheid van de ringweg in Amsterdam, op slechts 15 minuten van het bruisende hart van de stad. Bereikbaarheid met de auto » Vanui..

Bekijk complete route naar Meervaart Amsterdam
 

FOTO'S VAN Sanne Wallis de Vries

Foto Sanne Wallis de Vries te Daniel Arends / Sanne Wallis de Vries - 8/8 - Vondelpark Foto Sanne Wallis de Vries te Daniel Arends / Sanne Wallis de Vries - 8/8 - Vondelpark Foto Sanne Wallis de Vries te Daniel Arends / Sanne Wallis de Vries - 8/8 - Vondelpark
 
Bekijk alle 3 foto's van Sanne Wallis de Vries

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws