cabaret: Kees Torn met Loze kreten / try-out in Theater Twee Hondjes op VRIJDAG 22 OKTOBER 2010

  VR.
22 OKT
KEES TORN MET LOZE KRETEN / TRY-OUT Theater Twee Hondjes, Hellevoetsluis
2010
 
Hoofdprogramma Kees Torn
Toegang € 14,00

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 22 oktober 2010.
Dat is 4906 dagen geleden.

Extra informatie

Maffe en intelligente woordgrapjes, inventieve rijmschema’s en virtuoze liedjes
“Een briljante, vindingrijke magiër in de omgang met tekst, idee, taal en rijmschema’s. En, uiteindelijk ook, superieur in treffende, dodelijke oneliners in zijn flirt met de waanzin van de logica.” (Dagblad van het Noorden)
Voetstoots aangenomen waarheden worden tegengesproken en vastgeroest gewoontedenken wordt losgedrilboord op subtiele wijze. De drijfveren zijn ergernis, onbegrip, het verlangen naar schoonheid, waarheid, luchtigheid en ongevaarlijke ongehoorzaamheid. Met het aangeboren gevoel voor taal en relativering. Er worden geen woeste mokerslagen uitgedeeld, maar er wordt aandacht besteed aan de wonderen die niet iedereen opmerkt, er worden zonder bravoure zorgvuldig uitgekozen pianotoetsen ingedrukt, lettergrepen gecombineerd, knipogen gegeven en wenkbrauwen geheven.

www.harrykies.nl

Route naar Theater Twee Hondjes

Vanaf de Amnesty Internationallaan richting de Vesting aanhouden, (Rijksstraatweg/Brielse Straatweg), * doorrijden door de Brielse Poort. Na ca. 300 meter ligt aan de linkerkant (naast de kerk) het Kunstencentrum ‘De Nieuwe Veste’ / Theater Twe..

Bekijk complete route naar Theater Twee Hondjes Hellevoetsluis
 

Gerelateerd nieuws