cabaret: Veldhuis & Kemper - Dan maar niet gelukkig in Theaterhotel Almelo op ZATERDAG 21 MEI 2011

  ZA.
21 MEI
VELDHUIS & KEMPER - DAN MAAR NIET GELUKKIG Theaterhotel Almelo, Almelo
2011
 
Toegang Prijs 2e rang € 19,00
Prijs 1e rang € 24,00
Zowel 1e als 2e rang is inclusief pauzedrankje & garderobe

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 21 mei 2011.
Dat is 4721 dagen geleden.

Extra informatie

Of het nu komt door die megabonus, de meditatiecursus in het buurthuis, een geheime affaire, dat 6e kind of allemaal tegelijk, het maakt niet uit; als je maar gelukkig bent. En zo niet; aan de bak! Nog nooit waren er zoveel zelfhulpboeken en cursussen over relationeel ontslakken, babyfluisteren, bloedgroepmeditatie, mega mindfullness, supersnel onthaasten, dansen met je innerlijke zelf en vegetarische erotiek. En nog nooit zaten er zoveel Nederlanders aan de antidepressiva of op de bank bij een psycholoog.

Veldhuis & Kemper krabden zich daarom, na hun vorige ‘onweerstaanbaar leuke show’ (HP/De Tijd) die ook in Theaterhotel Almelo te zien was, maar eens goed achter de oren om te checken of ze niet per ongeluk ‘gelukkig’ waren geworden. Gelukkig niet! En dat vinden de mannen goed nieuws want het is de bron voor een gloednieuw, intrigerend, hilarisch en innemend cabaretprogramma over Geluk met een grote G.

Route naar Theaterhotel Almelo

Auto Komend vanaf de A35: afslag 30 Almelo Zuid. Vervolgens de N349 richting Ootmarsum - Almelo Oost. Vanaf alle andere richtingen Ring-Oost volgen. De route is met ANWB-wegwijzers aangegeven. Trein Uitstappen op station Almelo (centraal) ..

Bekijk complete route naar Theaterhotel Almelo Almelo