cabaret: Herman van Veen in Martiniplaza op ZATERDAG 10 MAART 2012

  • Herman van Veen
    Herman van Veen Kerstconcert - 18/12 - Grote Kerk Den Haag
    © Maarten Ederveen
  ZA.
10 MRT
HERMAN VAN VEEN Martiniplaza, Groningen
2012
 
Hoofdprogramma Herman van Veen
Toegang €35,- (exclusief €2,- servicekosten per kaart)

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 10 maart 2012.
Dat is 4401 dagen geleden.

Extra informatie

Herman van Veen wordt gezien als een magische entertainer die vrijwel alle gevoelens bij mensen weet op te roepen. Hij zingt zijn liedjes in een oase van rust en brengt op die manier diverse aspecten van het harde leven aan het licht. Tussen de liedjes door komt de bekende humor van Herman van Veen aan bod in verschillende sketches en anekdotes. Een prachtige voorstelling die elke Nederlander moet zien.

Route naar Martiniplaza

Gunstig gelegen aan de autosnelweg A7 (Amsterdam/Drachten, Hoogezand/Duitsland) nabij de kruising met de A28 (Assen/Zwolle). Martiniplaza is vanaf het NS-station te bereiken met stadsbus lijn 6, richting Hoornsemeer en met de regionale lijnen 81..

Bekijk complete route naar Martiniplaza Groningen
 

FOTO'S VAN Herman van Veen

Foto Herman van Veen te Herman van Veen Kerstconcert - 18/12 - Grote Kerk Den Haag Foto Herman van Veen te Herman van Veen Kerstconcert - 18/12 - Grote Kerk Den Haag Foto Herman van Veen te Herman van Veen Kerstconcert - 18/12 - Grote Kerk Den Haag Foto Herman van Veen te Herman van Veen Kerstconcert - 18/12 - Grote Kerk Den Haag Foto Herman van Veen te Herman van Veen Kerstconcert - 18/12 - Grote Kerk Den Haag Foto Herman van Veen te Herman van Veen Kerstconcert - 18/12 - Grote Kerk Den Haag
 
Bekijk alle 6 foto's van Herman van Veen

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws