Rel rond Hans Teeuwen-app

Door HarmG op 25 maart 2011 - 17:04 Het kan de 18-jarige jongen die een Hans Teeuwen-app maakte nog wel eens duur komen te staan. Hij laat aan Camedy weten dat de advocaat van Hans Teeuwen hem gesommeerd heeft een groot geldbedrag te betalen.

De jongen zette een app op de markt met geluidsfragmenten van de cabaretier en die was op zijn zachtst gezegd niet geamuseerd met de applicatie. De maker heeft nog wel aangeboden de app te verwijderen, maar daar was het blijkbaar te laat voor.



steveonews.jpg3

STEVE-O, BILL BAILEY E.A. VOOR SONISPHERE UK Jackass' Steve-O, Bill Bailey, Jim Breuer, Andrew O'Neill, Bob Slayer, Jason...

jiskefetnews1

ZESDE SHOW JISKEFETS GOEIESMORGENS UITVERKOCHT De zesde show van Jiskefet genaamd Goeiesmorgens is uitverkocht. De shows...

REACTIES

Avatar crielie
vr 25 mrt 2011 17:07

crielie Triest. Laat hem vertellen om welk bedrag het gaat? Denk dat de gemeenschap wel bereid is om mee te betalen, als de app blijft bestaan.

 1
Avatar Yeahroen
vr 25 mrt 2011 18:17

Yeahroen Wordt een vrij standaard auteursrechtelijk akkefietje tegenwoordig een rel genoemd? Wat een inflatie van krachttermen. Nog even en met een tsunami wordt een lekkend kraanleertje bedoeld en met een aardbeving een lichte vorm van flatulentie.

 1
Avatar Guidovm
za 26 mrt 2011 19:50

Guidovm Hans wat overdrijf je weer! Heb je nu nog niet genoeg verdiend met 50 over uitverkochte shows?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.