Festivalinfo wenst iedereen een fantastisch 2012!

Door HarmG op 28 december 2011 - 16:00 De tentjes op Festivalinfo HQ kijken ons al een paar maanden smachtend aan, maar ze moeten helaas nog even wachten. Net als jullie kijken wij er nu alweer naar uit om komend voorjaar Europa door te trekken op zoek naar de mooiste festivals, maar zoals altijd zit er weer een jaarwisseling tussen. Gelukkig hebben we de champagne koud staan en is er al genoeg moois bevestigd om de voorpret te laten beginnen.

Zo kijken wij uit naar de terugkeer van Bruce Springsteen op Pinkpop, naar de wederopstanding van Black Sabbath en Van Halen en veel meer moois. Waar zullen de festivals in Oost-Europa ons dit jaar weer mee verrassen bijvoorbeeld? En wat heeft Lowlands voor ons in petto? Vragen die ongetwijfeld snel beantwoord zullen worden.

Voor nu rest ons niets anders dan jullie een prettige jaarwisseling en een festivalrijk 2012 te wensen. Volgend jaar zijn wij er natuurlijk ook gewoon nog en doen we zoals altijd ons uiterste best jullie op de hoogte te houden van al het concert-, cabaret- en festivalnieuws. Doe geen dingen die wij ook niet zouden doen en we zien elkaar volgend jaar weer!



LeonvanderZandennieuws1

LEON VAN DER ZANDEN OP OUDEJAARSAVOND OP OMROEP BRABANTHet beste uit de voorstelling Cola van cabaretier Leon van der Zanden...

Leids cabaret festival

INSCHRIJFPERIODE LEIDS CABARET FESTIVAL VERLENGD Normaal gesproken zou de inschrijfperiode van het Leids Cabaret Festival al...

REACTIES

Avatar Jninez
wo 28 dec 2011 22:05

Jninez Thanks festivalinfo, jullie ook een muzikaal en Gelukkig Nieuwjaar! :)

 1
Avatar Guidovm
za 31 dec 2011 00:32

Guidovm Wens iedereen ook alvast n onwijs goed festivaljaar!!!! En hopelijk veel toffe concerten!

 0
Avatar zizou
za 31 dec 2011 13:46

zizou cheers!!! hopen op vele goede albums in 2012!

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.