Micha Wertheim's nieuwe voorstelling dit seizoen weer terug

Door JenniferWorrell op 11 februari 2014 - 16:25 Wegens het grote succes dat hij volgens de pers had met zijn meest recente voorstelling , zal het komende seizoen de voorstelling "Micha Wertheim voor je het weet" opnieuw te zien zijn in De Kleine Komedie in Amsterdam, namelijk van donderdag 1 tot en met zaterdag 3 mei.

Toen Micha Wertheim met zijn voorstelling "Micha Wertheim voor de zoveelste keer" dacht dat het niet beter kon, bleek hij er vrij erg naast te zitten. Echter besloot hij met behulp van deze gedachte een nieuwe voorstelling te gaan maken; dat is dus uiteindelijk "Micha Wertheim voor je het weet" geworden.

Het grote succes dat hij met deze voorstelling had, uitte zich vervolgens in de reacties die hij kreeg van de pers. Zo kreeg hij vijf sterren in het NRC, vier in Trouw en vier in de Volkskrant.



Leids cabaret festival

FINALISTEN VARA LEIDS CABARET FESTIVAL 2014 BEKENDDonderdagavond 13 februari maakte Kim Muller, in een volle Leidse Schouwburg...

Jandino Asporaat

JANDINO EN KENNETH ASPERAAT BEGINNEN COMEDY-CAFÉ Onlangs zijn de bekende komiek, ook wel bekend van de Dino Show, Jandino...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.