Winnaars Poelifinario en de Neerlands Hoop bekendgemaakt

cabaret prijzen
Winnaars Poelifinario en de Neerlands Hoop bekendgemaakt
Door rtheijssen op 02 oktober 2018 - 10:28 Op maandag 1 oktober zijn de winnaars van de VSCD Cabaretprijzen (de Poelifinario en de Neerlands Hoop) bekendgemaakt, de uitreiking vond plaats in Diligentia in Den Haag.

De Poelifinario winnaar in de categorie entertainment is Jochem Myjer met zijn show 'Adem in, Adem uit', in de categorie engagement wint Tim Fransen met zijn show 'Het kromme hout der mensheid'. De winnaar van de Poelifinario kleinkunst was al bekend, deze gaat naar Joost Spijkers met zijn show 'Spijkers II'.

De Neerlands Hoop prijs gaat naar Rundfunk (het duo Yannick van de Velde en Tom van Kalmthout) met hun voorstelling 'Wachstumsschmerzende'. De Neerlands Hoop is de prijs voor de veelbelovendste theatermakers met het grootste toekomstperspectief.



Wanda Sykes news

AMERIKAANSE STAND-UP COMÉDIENNE WANDA SYKES NAAR...De Amerikaanse stand-up comédienne Wanda Sykes , ook bekend van films als...

Dylan Moran

IERSE COMEDIAN DYLAN MORAN TERUG NAAR NEDERLAND Stand-up comedian Dylan Moran geeft op vrijdag 5 april 2019 een show in het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.