Patton Oswalt komt naar Theater de Meervaart

Patton Oswalt
Patton Oswalt komt naar Theater de Meervaart
Door MichaelaHendriksen op 12 oktober 2018 - 10:37 Comedian, acteur en schrijver Patton Oswalt komt met zijn live stand-up show op donderdag 13 juni naar Theater de Meervaart te Amsterdam.

Patton Oswalt heeft als comedian inmiddels al zeven comedyspecials en vijf comedyalbums op zijn naam staan. Waaronder zijn Grammy en Emmy-award winnende comedyspecial en EP 'Talking for Clapping'. Je kan de comedian ook kennen van zijn rol in onder andere 'The King of Queens' en 'Zoolander'.

Op dinsdag 16 oktober om 10.00 start de kaartverkoop voor Patton Oswalt op 13 juni in Theater de Meervaart. Tickets zijn verkrijgbaar voor 31,45 euro (inclusief servicekosten). Via deze link koop je tickets voor Patton Oswalt in Theater de Meervaart.

Wil je een mailtje ontvangen als de kaartverkoop start? Dat kan! Stel hier een reminder in voor Patton Oswalt in Theater de Meervaart.



Cem Yilmaz

TURKSE STAND-UP COMEDIAN CEM YILMAZ TERUG IN AFAS LIVE Cem Yilmaz komt met zijn nieuwe show ' Diamond Elite Platinum Plus ' naar...

Dave Chappelle persfoto

DAVE CHAPPELLE NAAR ZIGGO DOME OVER TWEE WEKEN Vandaag is bekend geworden dat de bekende Amerikaanse komiek Dave Chappelle...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.