De Meervaart en Oude Luxor Theater voor Maz Jobrani

Maz Jobrani
De Meervaart en Oude Luxor Theater voor Maz Jobrani
Door MichaelaHendriksen op 09 januari 2019 - 11:18 Maz Jobrani stond in 2016 al op de planken van De Meervaart en het Oude Luxor Theater met zijn show I'm not a terrorist, but I've played one on TV'. Nu komt hij drie jaar later terug met twee nieuwe shows, op 12 april in De Meervaart te Amsterdam en op 14 april in het Oude Luxor Theater te Rotterdam.

Je kunt de in Iran geboren performer Maz Jobrani kennen van zijn ontelbare rollen in films en TV-series als 'Friday after Next', 'Moonpie' en 'Life on a Stick', maar Jobrani is vooral bekend van zijn deelname aan de 'Axis of Evil' tour.

De shows:
12-04-2019 - De Meervaart te Amsterdam (tickets)
14-04-2019 - Oude Luxor Theater te Rotterdam (tickets)

Tickets voor de comedyshows van Maz Jobrani gaan op vrijdag 11 januari om 10:00 's ochtends in de voorverkoop. Vanaf €39,50 kun je al een kaartje scoren voor een van de shows

Wil je een mailtje ontvangen als de voorverkoop start? Dat kan! Stel hier een reminder in voor Maz Jobrani in De Meervaart en Oude Luxor Theater.



Jochem Myjer

15 EXTRA SHOWS JOCHEM MYJER IN CARRÉ AANGEKONDIGD De 50.000 kaarten voor de eerste 36 shows van Jochem Myjer waren vorig jaar...

peter pannekoek

TOUR PETER PANNEKOEK WEGENS SUCCES VERLENGD De tweede voorstelling 'Later was alles beter' van cabaretier Peter...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.