41e editie Leids Cabaret Festival gewonnen door Jasper van der Veen

Leids Cabaret Festival 2018 logo news_groot
41e editie Leids Cabaret Festival gewonnen door Jasper van der Veen
Door Cartman91 op 18 februari 2019 - 12:04 Afgelopen weekend vond de finale van alweer de 41e editie van het Leids Cabaret Festival plaats in de Leidse Schouwburg.

Na een periode van voorrondes en finalerondes stonden Gavin Reijnders, de Vlaming Senne Guns en Jasper van der Veen in de finale. Laatstgenoemde won uiteindelijk zowel de jury- als de publieksprijs en mag zich dus winnaar van deze editie noemen.

Dit trio zal zoals gebruikelijk de finalisten tour spelen door het land. Deze wordt op 2 maart afgetrapt in Theater de Veste te Delft en duurt tot en met 8 juni in de Leidse Schouwburg. Zie de speellijst voor het volledige overzicht.

Eerder wonnen cabaretiers als Najib Amhali, Erik van Muiswinkel, Lebbis en Jansen, Sanne Wallis de Vries, Wim Helsen, Micha Wertheim, Katinka Polderman, De Partizanen en Tim Fransen al het Leids Cabaret Festival.



bostheater

LIGHT VERSE FESTIVAL TIJDENS LIVE AT AMSTERDAMSE BOS...Voor het eerst wordt het 'Light Verse Festival' georganiseerd tijdens Live...

Capreranews.jpg

THEO MAASSEN, DE DIJK, YOUP VAN 'T HEK EN MEER NAAR... In de warmere maanden van het jaar vinden er weer bijzondere voorstellingen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.