Cameretten Festival opent inschrijving voor 54ste editie

Cameretten news_groot
Cameretten Festival opent inschrijving voor 54ste editie
Door Cartman91 op 03 april 2019 - 14:18 Grappenmakers en cabaret-talent opgelet: het Cameretten Festival heeft de inschrijving voor de komende editie geopend! Al 53 jaar gaat Cameretten op zoek naar de nieuwe cabaret-telenten die het land te bieden heeft.

In het verleden hebben cabaretiers als Plien & Bianca, Eric van Sauers, Patrick Stoof (tegenwoordig meer bekend van de Telfort-reclames), Marc-Marie Huijbregts, Ronald Goedemondt, Jochen Otten, Anuar, Jandino Asporaat, Daniël Arends, Patrick Laureij, en Kiki Schippers deze talentenjacht gewonnen.

Tijdens de selectierondes kom je voor een publiek en selectiecommissie te spelen. Uit alle deelnemers worden negen gelukkigen gekozen die naar de halve finale gaan in het Oude Luxor Theater te Rotterdam. Voordat je in een halve finale terecht komt krijg je eerst nog een workshop dat een weekend lang duurt en een aantal try-outs aangeboden.

Om je in te schrijven is een afgeronde theater- en/of kleinkunstopleiding niet verplicht, het hebben van een eigen mening, talent, persoonlijkheid en humor natuurlijk wel! Inschrijven kan tot 1 augustus.



tom segura

TOM SEGURA MET 'TAKE IT DOWN TOUR' NAAR AMSTERDAM EN...Stand-up comedian Tom Segura komt eind dit naar naar Amsterdam en Antwerpen...

Nederlandse Vereniging voor Autisme news

NEDERLANDSE VERENGING AUTISME (NVA) VINDT IN... Cabaretier Fabian Franciscus zal zich in gaan zetten als ambassadeur voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.