Extra show voor Ricky Gervais; VVK direct van start

Ricky Gervais news_groot
Extra show voor Ricky Gervais; VVK direct van start
Door brittcrooswijk op 10 mei 2019 - 10:32 Het is al bekend dat Ricky Gervais op 5 juli naar de AFAS Live komt, maar zojuist heeft hij aangekondigd dat er een extra show zal plaatsvinden op 6 juli. Hij komt met zijn nieuwe stand-up comedyshow 'Supernature'. Ricky is een populaire comedian, schrijver, acteur en regisseur en was de afgelopen tijd volop in de belangstelling door zijn Netflix-serie 'After Life'.

Ricky Gervais kwam in 2017 terug na een lange pauze met zijn show 'Humanity'. Hij stond hiermee drie keer in een uitvekochte AFAS Live in Amsterdam. Inmiddels is 'Humanity' ook te zien op Netflix.

Tickets zijn direct in de verkoop gegaan en gaan over de toonbank vanaf €43,68. Tickets voor de extra show van Ricky Gervais koop je via deze link.



Meervaart

EXTRA SHOW VOOR DANIEL SLOSS IN DE MEERVAARTNa het uitverkopen van de eerste show van Daniel Sloss in de Melkweg, geeft...

Arie Koomen

NIEUW COMEDYPROGRAMMA OP ZWARTE CROSS MET O.A. ARIE... Voor de aankomende editie van de Zwarte Cross is er zojuist een nieuw podium...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.