Redacteuren, recensenten en stagiair(e)s gezocht

Door Marz667 op 20 juni 2008 - 12:16 Het festivalseizoen is vol op stoom en de concertagenda van september en oktober begint ook al aardig vol te raken. Leuk voor onze 30.000 bezoekers per dag, maar veel werk achter de schermen van onze sites: https://www.festivalinfo.nl/ , https://www.podiuminfo.nl/ , https://www.cabaretinfo.nl/ en https://www.agendainfo.nl/ . We zijn dan ook op zoek naar een paar enthousiaste vrijwilligers die ons team komen versterken en ons willen helpen met verwerken van alle informatie die binnenkomt. We kunnen mensen gebruiken voor de volgende functies:

Redacteur / Nieuwsposter:
Zie je vaak als eerste de leukste festival- en concertnieuwtjes, heb je een brede muzieksmaak en kan/wil je dit delen met onze 30.000 dagelijkse bezoekers? Dan ben jij geknipt voor de functie van redacteur / nieuwsposter. Als redacteur / nieuwsposter ga je actief op zoek naar leuk nieuws en zorg je ervoor dat onze bezoekers op een goede manier geïnformeerd worden. Verder help je mee met het bijhouden van onze concert- en festivalagenda.

Als je uit België komt, aarzel dan niet te reageren. We zoeken dringend Belgische versterking voor ons team!

Dance en hip-hop recensenten:
Aangezien sommige genres meer aandacht verdienen op de websites, zijn wij voor onze live verslagen opzoek naar: dance liefhebbers uit het hele land, hip-hoppers uit het oosten en diverse muziekliefhebbers uit het noorden van Nederland. Voor onze cd/dvd recensies zijn we tevens opzoek mensen die veel verstand hebben van dance muziek.

Verder zoeken we voor héél België ook recensenten en fotografen.

Stagiair(e)s:
Festivalinfo/Podiuminfo/Cabaretinfo/Agendainfo is altijd op zoek naar één of meerdere gemotiveerde student(en) van MBO of HBO-niveau, die minimaal vier maanden stage wil(len) lopen in Amsterdam. We zoeken vooral mensen in de richtingen media/cultuur, vormgeving en informatica (PHP / MySQL development). (Hier vind je meer informatie over de mogelijkheid bij ons stage te lopen)

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail met een motivatie en wat informatie over jezelf naar [email protected]



verslagennews.gif

SCHRIJVERS, DICHTERS EN CABARETIERS SAMEN IN UTRECHTVoor de aanstaande, derde editie van het Utrechts Literatuur Festival is...

Festivalinfo kalender 20091

BESTEL DE FESTIVALINFO FESTIVALKALENDER! (LAATSTE KANS) Zoals je hebt kunnen lezen hebben we dit jaar voor de tweede keer een...

REACTIES

Avatar djfundametal
vr 20 jun 2008 14:48

djfundametal jullie houden het toch goed bij wat in belgie aan bod is vind ik. alleen de concerten niet

 0
Avatar ErikLuyten
vr 20 jun 2008 16:25

punkr Helaas hebben we ook bijna geen recensenten en fotografen in België, waardoor dat inderdaad lastig te doen is.

 1
Avatar djfundametal
vr 20 jun 2008 16:29

djfundametal en als ik jullie de concerten, in den biebob, AB, sportpaleis, vorst, VK, muziekodroom doormail helpt dat dan ook niet. want ik heb geen verstand van te werken op zo een site

 0
Avatar joep2
vr 20 jun 2008 17:34

joep2 punkr schreef:
Helaas hebben we ook bijna geen recensenten en fotografen in België, waardoor dat inderdaad lastig te doen is.


Voor mij zou het alleen maar gunstig zijn als we wat meer in Belgie zouden gaan doen,Brussel en Antwerpen zijn voor mij even ver(dichtbij) als Eindhoven.

 0
Avatar ErikLuyten
za 21 jun 2008 11:45

punkr djfundametal schreef:
en als ik jullie de concerten, in den biebob, AB, sportpaleis, vorst, VK, muziekodroom doormail helpt dat dan ook niet. want ik heb geen verstand van te werken op zo een site
mail voor het toevoegen van concerten ook evennaar bovenstaand adres, ook de agenda's van de Belgische zalen mogen meer up2date zijn!
joep2 schreef:
punkr schreef:
Helaas hebben we ook bijna geen recensenten en fotografen in België, waardoor dat inderdaad lastig te doen is.


Voor mij zou het alleen maar gunstig zijn als we wat meer in Belgie zouden gaan doen,Brussel en Antwerpen zijn voor mij even ver(dichtbij) als Eindhoven.Vraag ze maar aan dan :-)

 0
Avatar djfundametal
za 21 jun 2008 12:26

djfundametal dus als ik gewoon alles doorstuur voor die maanden dan wordt het allemaal opgenomen
ik wil mij daar wel mee bezighouden met alle concerten door te sturen hoor

 0
Avatar ErikLuyten
za 21 jun 2008 12:33

punkr regel ff per mail :-)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.