Dolf en meer op deBeschaving

Door LIJN op 17 juli 2008 - 12:13 De organisatie van festival deBeschaving kondigde vandaag de komst aan van cabaretier Dolf Jansen. De programmeurs hebben Dolf Jansen gevraagd een voorstelling te verzorgen op het vernieuwde festival.

Eén van de programmeurs, Willem Venema, startte jaren geleden op 'een festival in de polder' een traditie, die uitgroeide tot een jaarlijks hoogtepunt in de zogenaamde Foxtrot-tent. De voorstellingen van Dolf Jansen, die ook voor hem zelf een zeer speciale betekenis kregen, werden een dermate succes dat na het eerste jaar zijn voorstelling de volgende dag op veler verzoek herhaald moest worden en dat die tent uiteindelijk met stoplichten werd uitgerust om de veel te grote belangstelling van de festivalgangers te reguleren.

De organisatie van festival deBeschaving kondigt tevens het meest succesvolle comedytheater van Nederland aan, namelijk Boom Chicago.



vanmuiswinkelnews.gif

VAN MUISWINKEL ZOEKT CABARET IN ANDERE LANDENErik van Muiswinkel maakt voor de VARA-televisie een documentairereeks over...

amsterdam_logo_news.jpg

EXTRA VOORSTELLINGEN RONALD GOEDEMONDT EN THEO MAASSEN Hij was één van de hoogtepunten van het Amsterdam Comedy Festival: Ronald...

REACTIES

Avatar Mathijs
do 17 jul 2008 17:45

Mathijs haha tof dat plaatje van Dolf van Alfred.

 0
Avatar Solar.Cell
do 17 jul 2008 18:09

Solar.Cell lol dolf uit alfred xD

 0
Avatar Vice
do 17 jul 2008 18:20

Vice Zou Dolf Jansen ook blij zijn met het plaatje? Aangezien deze Dolf geinspireerd is op Adolf Hitler?

 0
geen avatar
do 17 jul 2008 18:33

HvPutten Dolf was meer een combinatie van Napoleon en Hitler.

 0
Avatar jos_theboss22
do 17 jul 2008 19:10

jos_theboss22 dat plaatje erbij is wel grappig.

 0
Avatar E-Clect-Eddy
do 17 jul 2008 20:23

E-Clect-Eddy Ron Mael van SPARKS zag er jaren ook aanstootgevend uit. John Lennon zei ooit nog eens over hem... 'look, it's Hitler on the telly' over een optreden van SPARKS bij BBC.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.