PODIUM: World Forum Theater Den Haag - Route en kaart

 

ROUTE & KAART

Openbaar vervoer

Vanaf Den Haag Centraal Station (CS)
Tramlijn 17, uitstappen bij halte Statenplein.
Tramlijn 10, uitstappen bij halte World Forum.
Let op: tram 10 rijdt alleen op werkdagen van 7.00 tot 9.00 uur en van 15.30 tot 18.30 uur.

Vanaf Den Haag Hollands Spoor (HS)
Tramlijn 17, uitstappen uit bij halte Statenplein.
Tramlijn 1, uitstappen bij halte World Forum.

Auto

Vanuit Utrecht / Amsterdam
U volgt de A12 richting Den Haag. De A12 gaat over in de Utrechtsebaan. Deze volgt u tot het einde. Bij de stoplichten slaat u linksaf. U rijdt dan op de Zuid Hollandlaan. Aan het einde gaat u bij de stoplichten naar rechts. Dit is de Koningskade, die overgaat in de Raamweg. U rijdt onder het viaduct door en gaat daarna onmiddellijk naar rechts met de bocht mee het Hubertus Viaduct op. Deze komt uit op de Prof. B.M. Teldersweg en gaat vervolgens over in de Johan de Wittlaan. U volgt de borden World Forum en parkeert vervolgens in de ondergrondse parkeergarage.

Vanuit Amsterdam / Leiden
Vanaf de A44 uit de richting Amsterdam houdt u de borden Den Haag N44 aan. Net voorbij Wassenaar, neemt u de afslag Den Haag/Scheveningen N14. U vervolgt uw weg en rijdt de Hubertustunnel in. Zodra u de tunnel uit bent, blijft u rechtdoor rijden. U rijdt over het Hubertus Viaduct die uitkomt op de Prof. B.M. Teldersweg en gaat vervolgens over in de Johan de Wittlaan. U volgt de borden World Forum en parkeert vervolgens in de ondergrondse parkeergarage.

Vanuit Rotterdam
Vanaf de A13 volgt u bij verkeersplein Ypenburg de borden richting Amsterdam (=A4). Bij het Prins Clausplein volgt u Den Haag/Voorburg. U rijdt het viaduct over en volgt de borden Den Haag. Dan komt u op de Utrechtsebaan. U volgt verder de omschrijving als hiervoor aangegeven.

Hier kunt u de routebeschrijving downloaden (PDF).
Om de routebeschrijving te downloaden heeft u een Adobe Acrobat Reader nodig.
Heeft u nog geen Acrobat Reader? Dan kunt u deze hier gratis downloaden.

logo World Forum Theater Den Haag
ADRES Churchillplein 10 2517 JW Den Haag