PODIUM: De Meenthe Steenwijk - Route en kaart

 

ROUTE & KAART

Vanuit de richting Zwolle:
De A28 volgen richting Groningen. Bij knooppunt Lankhorst de A32 volgen richting Meppel. De snelweg volgen. Afrit 6 Steenwijk nemen, aan het einde van de afslag linksaf (Eesveenseweg). Na het spoor de 1e weg rechts (Tramlaan). Tenslotte neemt u na de 1e weg links de eerst volgende afslag links en u bevindt zich op het parkeerterrein van De Meenthe.

Vanuit de richting Leeuwarden:
De A32 volgen richting Heerenveen. Bij knooppunt Heerenveen de A32 richting Zwolle volgen. Snelweg volgen en afslag 6 Steenwijk nemen. Einde afslag rechts (Eesveenseweg). Na het spoor rechts (Tramlaan). Tenslotte neemt u na de 1e weg links de eerst volgende afslag links en u bevindt zich op het parkeerterrein van De Meenthe. N.B: Rondom De Meenthe is gratis parkeergelegenheid voor ca. 400 auto's. De parkeerplaatsen bevinden zich naast en tegenover De Meenthe.

Openbaar vervoer:
De Meenthe is slechts 50 meter van het NS-Intercity-station verwijderd. Ieder half uur arriveert en vertrekt er een trein vanuit de richting Zwolle naar Leeuwarden. Met een directe verbinding met Amersfoort, Utrecht en Amsterdam biedt de trein een ideale en gemakkelijke reismogelijkheid. Naast het NS station bevindt zich het busstation, waardoor ook een directe verbinding van en naar De Meenthe is vanuit de wijde omgeving. Wordt het te laat voor het openbaar vervoer of heeft u zin in een borreltje na afloop; tegenover De Meenthe is een taxistandplaats, vanwaar de taxi u graag naar huis brengt.

ADRES Stationsplein 1 8330 AH Steenwijk