PODIUM: TAQA Theater De Vest Alkmaar - Route en kaart

 

ROUTE & KAART

VANUIT AMSTERDAM :

Aan het einde van de A9 (na de afslag Akersloot) houdt u richting Den Helder aan. Bij het verkeersplein Kooimeer (Alkmaar) rechtdoor de Vondelstraat in. Deze weg blijven volgen: deze maakt ca. 100 meter na het passeren van een klein torentje (Accijnstoren, rechts van de weg) een bocht naar links. Ongeveer 200 meter na deze bocht bij het verkeerslicht links voorsorteren en de Kanaalkade volgen (u gaat dus niet rechtsaf de brug over) tot het tweede verkeerslicht. Bij dit verkeerslicht linksaf slaan; na ca. 25 meter vindt u de inrit van de parkeergarage onder Theater De Vest.

Vanwege onderhoudswerkzaamheden aan de Bierkade in Alkmaar is de bovenstaande routebeschrijving niet helemaal correct. Volgt u, zodra u Alkmaar binnenrijdt, de omleidingsroute via de Kennemerstraatweg.


VANUIT DEN HELDER :

Volg de N502 richting Petten en daarna Alkmaar. Voor Alkmaar volgt u de (N9) richting Alkmaar. Bij het eerste grote kruispunt op de ring Alkmaar gaat u linksaf de Kogendijk op. Na 80 meter rechtsaf richting centrum (Helderseweg). Over het spoor de vierde weg rechts. Na ca. 25 meter vindt u de inrit van de parkeergarage onder Theater De Vest.


VANUIT HEERHUGOWAARD :

Volg de N242 richting Alkmaar. Vlak voor Alkmaar rechtsaf richting Oudorp (N242). Na ca. 2 kilometer linksaf slaan naar Frieseweg. Over de Friesebrug gaat u rechtsaf de Kanaalkade op. Bij het tweede verkeerslicht linksaf slaan; na ca. 25 meter vindt u de inrit van de parkeergarage onder Theater De Vest.


VANUIT HEILOO :

Volg de Kennemerstraatweg tot aan de ring Alkmaar. Rechtdoor richting centrum. Deze weg blijven volgen tot de rotonde Bergerhout. Rechtsaf de Geestersingel op. Bij de verkeerslichten rechtsaf en bij de volgende verkeerslichten weer rechts. Na ca. 25 meter vindt u de inrit van de parkeergarage onder Theater De Vest.


TREIN :

Vanaf Amsterdam Centraal station en vanaf station Den Helder vertrekt ieder half uur een trein naar Alkmaar. Ook vanuit overige richtingen stoppen meerdere treinen per uur op het station Alkmaar Centraal. Vanaf het station duurt de wandeling naar Theater De Vest (zie kaart) ongeveer tien minuten.

BUS :

Lijn 167 van Connexxion stopt aan de Metiusgracht te Alkmaar. Op de kaart is dit op de kruising Kennemerstraatweg/Ritsevoort. Vanaf dit punt loopt u in vijf minuten (noordwaards) naar het Canadaplein. De lijnen 10, 11 en 12 (servicebus) stoppen eenmaal per uur op het Kerkplein (op de hoek van het Canadaplein). De servicebus rijdt alleen overdag. De lijnen 22 en 23 (stadsdienst) stoppen tweemaal per uur aan de Kanaalkade op 6 minuten loopafstand van De Vest. Voor meer informatie over de busdiensten, dienstregeling en tarieven verwijzen wij u naar www.connexxion.nl .

logo TAQA Theater De Vest Alkmaar
ADRES Canadaplein 2 1811 KE Alkmaar