cabaret: Paul de Leeuw in Parkstad Limburg Theaters op ZONDAG 16 SEPTEMBER 2012

  • Paul de Leeuw
    Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg
    © Bianca Berger
  • Paul de Leeuw
    Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg
    © Bianca Berger
  ZO.
16 SEP
PAUL DE LEEUW RABOzaal Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2012
 
Hoofdprogramma Paul de Leeuw
Toegang v.a. 17,50

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zondag 16 september 2012.
Dat is 3132 dagen geleden.

Extra informatie

Paul de Leeuw komt terug met zijn voorstelling Poephoofd. Vanwege overweldigend succes en de grote vraag naar kaarten, maakt hij ook volgend seizoen de show 'Poephoofd'. Paul de Leeuw noemde Parkstad Limburg Theaters een van de leukste theaters van Nederland en komt dus graag terug naar Heerlen!

Waar Paul het podium betreedt gaat de zon weer schijnen en regent het glimlachen!

50 redenen om naar deze nieuwe theatershow van Paul de Leeuw te komen. We noemen er een paar: hij keert na jaren weer terug in het theater. Hij speelt weer zelf piano! Paul praat openhartig over zijn gezin, duur vlees, orgasmes, augurken, de adoptiemaffia, en waarom hij Armani-onderbroeken haat. Maar de belangrijkste reden is het plezier wat Paul de Leeuw met zich meebrengt wanneer hij het toneel bestijgt.

Route naar Parkstad Limburg Theaters

Openbaar vervoer Theater Heerlen ligt op een loopafstand van 6 minuten van het Heerlense NS-station. Als u het NS-station richting centrum verlaat en rechtsaf gaat, komt u (de bocht volgend) bij het Burgemeester van Grunsvenplein, waaraan Theate..

Bekijk complete route naar Parkstad Limburg Theaters Heerlen
 

FOTO'S VAN Paul de Leeuw

Foto Paul de Leeuw te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Paul de Leeuw te Marco Borsato - 21/10 - Gelredome Foto Paul de Leeuw te Marco Borsato - 21/10 - Gelredome Foto Paul de Leeuw te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Paul de Leeuw te De Vrienden van Amstel Live 2018 Foto Paul de Leeuw te De Vrienden van Amstel Live 2018
 
Bekijk alle 11 foto's van Paul de Leeuw

Gerelateerd nieuws