Adverteren op Cabaretinfo

Uw product, festival en/of concert elke maand onder de aandacht brengen van 450.000 muziekliefhebbers? Via een advertentie op de websites www.festivalinfo.nl, www.podiuminfo.nl, www.cabaretinfo.nl en www.agendainfo.nl kan het!

Het Festivalinfo netwerk
Festivalinfo.nl is de bekendste en grootste festivalagenda en één van de belangrijkste muzieknieuwsbronnen van Nederland en België. Het hele jaar door berichten wij over muziekfestivals in alle muziekgenres en voor alle doelgroepen.

Naast Festivalinfo is begin 2005 Podiuminfo.nl gelanceerd. Deze spin-off is de afgelopen jaren flink gegroeid en wordt naar verwachting net zo een 'household-name' onder concertbezoekers en muziekliefhebbers als Festivalinfo dat inmiddels is geworden onder festivalbezoekers. Cabaretinfo.nl maakt het trio compleet. Met het laatste cabaretnieuws, een complete agenda en veel recensies en reviews wordt de cabaretliefhebber op haar wenken bediend.

In december 2006 zag Agendainfo.nl het levenslicht. Agendainfo voegt community-elementen toe aan Festivalinfo, Podiuminfo en Cabaretinfo. Bezoekers kunnen hun eigen concertagenda samenstellen en deze deze delen met vrienden

Ook altijd een passende vorm voor muziek- / festival- /cabaret- en concertpromotie
Wanneer u uw festival, concert of muziek-release extra onder de aandacht wilt brengen, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Afhankelijk van uw voorkeur kunt u adverteren op een van de websites of kiezen voor een combinatie. Daarbinnen zijn diverse advertentievormen mogelijk, zoals een banner, een skyscraper of een advertentie als Festival/Concert of Artiest van de week. Losse advertentieplaatsen zijn al verkrijgbaar vanaf €45 per week!

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen pakket samen te stellen of aan te vullen met een eigen actie, bijvoorbeeld een wedstrijd rond uw product. Graag bekijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn en doen we u een aantrekkelijk aanbod.

Hoe neem ik contact op?
Wilt u het festivalpubliek alvast warm laten lopen voor uw festival? Of wilt u concert-/cabaret bezoekers attenderen op de must see, úw concert/cabaretvoorstelling? Vraag dan vrijblijvend meer (tarief) informatie op over adverteren op Festivalinfo, Cabaretinfo, Podiuminfo en Agendainfo via adverteren@festivalinfo.nl.

N.B. Officiële persberichten kunt u sturen naar content@festivalinfo.nl.